Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788090382084
Svazek II.
Značka: Forsapi

Zboží máme skladem na centrálním skladě. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: Skladem na centrále
zobrazit dostupný počet ks
143 Kč
143 Kč
Anotace
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?
Informace o sortimentu
Podnázev Svazek II.
Druh sortimentu Kniha
Autor Jana Dostálová
Značka Forsapi
V prodeji od 06.09.2017
Rok vydání 2008
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 13.7 x 20.7 x 0.5 cm
Hmotnost 0.08 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 54
Edice Stručné informace pro pacienty
ISBN 978-80-903820-8-4
EAN 9788090382084
Interní kód 0242659
Produktový manažer Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)