Cukrářská výroba II

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788073331382
Značka: INFORMATORIUM

Zboží máme skladem na centrálním skladě. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: Poslední kusy
zobrazit dostupný počet ks
330 Kč
330 Kč
Anotace
Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor L. Bláha
Značka INFORMATORIUM
V prodeji od 03.09.2019
Rok vydání 2019
Pořadí vydání 5. vydání
Rozměry 17.0 x 24.6 x 1.2 cm
Hmotnost 0.35 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-7333-138-2
EAN 9788073331382
Interní kód 0303532
Produktový manažer Jana Knopová (jana.knopova@knihcentrum.cz)