Cukrářská výroba III

EAN:9788073331399
Značka: INFORMATORIUM

Zboží máme skladem na centrálním skladě. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: Poslední kusy
zobrazit dostupný počet ks
330 Kč
330 Kč
Anotace

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Značka INFORMATORIUM
V prodeji od 27.09.2019
Rok vydání 2019
Pořadí vydání 5. vydání
Rozměry 17.2 x 24.6 x 1.2 cm
Hmotnost 0.35 kg
ISBN 978-80-7333-139-9
EAN 9788073331399
Interní kód 0304032
Produktový manažer Jana Knopová (jana.knopova@knihcentrum.cz)