Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž

EAN:9788086351117
2. díl
Značka: RATIO

Zboží máme skladem na centrálním skladě. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: Skladem na centrále
zobrazit dostupný počet ks
299 Kč
299 Kč
Anotace
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
Informace o sortimentu
Podnázev 2. díl
Druh sortimentu Kniha
Autor Jiří Černý
Značka RATIO
V prodeji od 16.08.2018
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 15.8 x 23.3 x 1.6 cm
Hmotnost 0.37 kg
ISBN 978-80-86351-11-7
EAN 9788086351117
Interní kód 0276045
Produktový manažer Jana Matějová (jana.matejova@knihcentrum.cz)