Pampelišky k jídlu

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788090705517
Značka: Došel karamel

Titul je skladem u nakladatele. Expedujeme do dvou pracovních dnů po dodání na náš sklad.

Dostupnost: Na vyžádání
250 Kč
250 Kč
Anotace

Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie.

Doprovodná textová část obsahuje obecný botanický popis rostliny, podrobný popis jednotlivých jedlých částí včetně obsahových látek, informace o použití v bylinkářství, nejrůznější zajímavosti z botaniky a zemědělství, básně, písně, historky… prostě vše o pampelišce.

Sezona pampelišek začíná v první polovině dubna a trvá přibližně tři týdny na jedné lokalitě. Oproti Praze například pampelišky na Šumavě začínají kvést až o tři týdny později, na jižní Moravě naopak o dva týdny dříve.

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Jana Vlková
Ilustrátor Pavla Dvorská
Fotograf Alesandra Chytra
Značka Došel karamel
V prodeji od 14.02.2019
Rok vydání 2019
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 19.4 x 19.5 x 1.4 cm
Hmotnost 0.38 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 96
ISBN 978-80-907055-1-7
EAN 9788090705517
Interní kód 0290481
Produktový manažer Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)