Uchovávání úrody

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788090795563
Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle
Značka: Permakultura

Zboží máme skladem na centrálním skladě. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: Poslední kusy
zobrazit dostupný počet ks
230 Kč
230 Kč
Anotace
Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).
Informace o sortimentu
Podnázev Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle
Druh sortimentu Kniha
Autor Eva Hauserová
Značka Permakultura
V prodeji od 20.09.2023
Rok vydání 2023
Pořadí vydání 2. vydání
Rozměry 14.9 x 21.1 x 0.5 cm
Hmotnost 0.11 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 82
Edice Klíč k soběstačnosti
ISBN 978-80-907955-6-3
EAN 9788090795563
Interní kód 0431134
Produktový manažer Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)