Bezpečnost pokrmů v gastronomii

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788090340107
HACCP

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
483 Kč
483 Kč
Anotace
Publikace přináší přehled nových právních povinností, srozumitelnou formou vysvětlené minimální znalosti nezbytné pro orientaci ve zdravotních nebezpečích, které vznikají při přípravě a manipulaci se surovinami, polotovary a pokrmy. Obsahuje základní požadavky správné výrobní a hygienické praxe, vysvětluje principy systému kritických bodů a jednoduchým způsobem vykládá postup zavádění tohoto systému v provozech společného stravování.
Informace o sortimentu
Podnázev HACCP
Druh sortimentu Kniha
Autor Marie Jechová, Michal Voldřich
Značka České a slovenské odbor.nakl.
V prodeji od 17.03.2006
Rok vydání 2006
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 21,0 x 29,7 x 1,0 cm
Hmotnost 0,63 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 184
ISBN 80-903401-0-5
EAN 9788090340107
Interní kód 0062704
Produktový manažer Eva Jurčová (eva.jurcova@knihcentrum.cz)