Chvála české kuchyně

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788090475717
tradice, jídlo, stolování, osobnosti
Značka: Perseus

Zboží máme skladem na centrálním skladě. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: Skladem na centrále
zobrazit dostupný počet ks
649 Kč
649 Kč
Anotace

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.

Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.

V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.

Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.

Informace o sortimentu
Podnázev tradice, jídlo, stolování, osobnosti
Druh sortimentu Kniha
Autor Yvetta Dörflová, Hugo Schreiber, PhDr. Jarmila Schreiberová
Značka Perseus
V prodeji od 06.10.2016
Rok vydání 2016
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 21.0 x 26.5 x 3.5 cm
Hmotnost 1.72 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 482
ISBN 978-80-904757-1-7
EAN 9788090475717
Interní kód 0213509
Produktový manažer Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)