Cukrářská výroba III

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788073330996
Značka: INFORMATORIUM

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
255 Kč
255 Kč
Anotace
Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor František Kadlec, Ludvík Bláha, Věra Conková
Značka INFORMATORIUM
V prodeji od 19.07.2013
Pořadí vydání 4. vydání
Rozměry 14,6 x 20,6 x 1,1 cm
Hmotnost 0,24 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 186
ISBN 978-80-7333-099-6
EAN 9788073330996
Interní kód 0140981
Produktový manažer Martina Křístková (martina.kristkova@knihcentrum.cz)