Domácí uzení masa na grilu i v udírně

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788075490773
Nástroje, Techniky, Duhy masa, Rcepty
Značka: Esence

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
349 Kč
349 Kč
Anotace
Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes 50 receptů na uzení drůbeže, hovězího či vepřového masa i mořských plodů od cenami ověnčeného autora Willa Fleischmana vám pomůže zazářit na letních party s přáteli a rodinou.
Informace o sortimentu
Podnázev Nástroje, Techniky, Duhy masa, Rcepty
Druh sortimentu Kniha
Autor Will Fleischman
Značka Esence
V prodeji od 20.12.2017
Rok vydání 2017
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 19,5 x 23,2 x 1,4 cm
Hmotnost 0,53 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 192
ISBN 978-80-7549-077-3
EAN 9788075490773
Interní kód 0244172
Produktový manažer Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)