Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
Zákaznická linka 597 490 496
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Všude
V článcích
Knihy
Kalendáře
Hračky
Tipy na dárky
Papírnictví
Mapy
Filmy
AudioCD
Ostatní
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Kalendáře
Hračky, hry, karty
Mapa, atlas, průvodce
Papírenské zboží
Kalendáře
Kalendáře
Hračky
Hračky, hry, karty
Další
Tipy na dárky
Papírnictví
Mapy
Filmy
AudioCD
Ostatní
Přejít do e-shopu
Zákaznická linka 775 853 732
https://www.knihy-za-babku.cz/
...
Úvod
Úvod
Knihy v angličtině
Knihy v angličtině
https://www.knihy-za-babku.cz/knihy-v-anglictine
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
https://www.knihy-za-babku.cz/popularne-naucna-pro-dospele-1
Kuchařky a nápoje
Kuchařky a nápoje
https://www.knihy-za-babku.cz/kucharky-a-napoje
Land of Fish and Rice
Land of Fish and Rice
https://www.knihy-za-babku.cz/land-of-fish-and-rice
Land of Fish and Rice
Pevná bez přebalu lesklá
EAN:
9781408802519
Fuchsia Dunlop
Recipes from the Culinary Heart of China
Značka:
Bloomsbury UK
Varianta:
Kniha
898 Kč
Zboží není skladem. Po vložení do košíku a odeslání objednávky dodáme do 15 dnů.
Dostupnost:
Odesíláme do 15 dnů
zobrazit dostupný počet ks
Naše cena:
898 Kč
Naše cena:
898 Kč
Množství:
Anotace
The lower Yangtze region, with its modern capital Shanghai, has been known since ancient times as the 'Land of Fish and Rice'. For centuries, local cooks have been using the plentiful produce of its lakes, rivers, fields and mountains to create a cuisine renowned in China for its delicacy and beauty. Drawing on years of study and exploration, Fuchsia Dunlop presents classic dishes such as Beggar's chicken and sumptuous Dongpo pork. Evocatively written, and with stunning photography, this is an important new work celebrating one of China's most fascinating culinary regions.
Informace o sortimentu
Podnázev
Recipes from the Culinary Heart of China
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Fuchsia Dunlop
Fotograf
Yuki Sugiura
Značka
Bloomsbury UK
Rok vydání
2016
Pořadí vydání
1. vydání
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran
368
ISBN
1408802511
EAN
9781408802519
Interní kód
0247909
Produktový manažer
Jana Knopová (jana.knopova@knihcentrum.cz)
recenze
Buďte první, kdo ohodnotí zboží.