Land of Fish and Rice

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9781408802519
Recipes from the Culinary Heart of China
Značka: Bloomsbury UK

Zboží není skladem. Po vložení do košíku a odeslání objednávky dodáme do 15 dnů.

Dostupnost: Odesíláme do 15 dnů
zobrazit dostupný počet ks
898 Kč
898 Kč
Anotace
The lower Yangtze region, with its modern capital Shanghai, has been known since ancient times as the 'Land of Fish and Rice'. For centuries, local cooks have been using the plentiful produce of its lakes, rivers, fields and mountains to create a cuisine renowned in China for its delicacy and beauty. Drawing on years of study and exploration, Fuchsia Dunlop presents classic dishes such as Beggar's chicken and sumptuous Dongpo pork. Evocatively written, and with stunning photography, this is an important new work celebrating one of China's most fascinating culinary regions.
Informace o sortimentu
Podnázev Recipes from the Culinary Heart of China
Druh sortimentu Kniha
Autor Fuchsia Dunlop
Fotograf Yuki Sugiura
Značka Bloomsbury UK
Rok vydání 2016
Pořadí vydání 1. vydání
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 368
ISBN 1408802511
EAN 9781408802519
Interní kód 0247909
Produktový manažer Jana Knopová (jana.knopova@knihcentrum.cz)