Provence Škola provensálské kuchyně

Pevná bez přebalu matná
EAN:9788073913151
Tajemství surovin receptů jižní Francie
Značka: SLOVART

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
499 Kč
499 Kč
Anotace
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis.
Informace o sortimentu
Podnázev Tajemství surovin receptů jižní Francie
Druh sortimentu Kniha
Autor Marie-Pierre Moineová, Giu Gedda
Značka SLOVART
V prodeji od 01.12.2009
Rok vydání 2009
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 19,5 x 23,5 x 3,3 cm
Hmotnost 1,44 kg
Vazba Pevná bez přebalu matná
Počet stran 352
Poslední dotisk 03/2012
ISBN 978-80-7391-315-1
EAN 9788073913151
Interní kód 0099119
Produktový manažer Jana Matějová (jana.matejova@knihcentrum.cz)