Provence Škola provensálské kuchyně

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788027603343
Tajemství surovin a receptů jižní Francie
Značka: SLOVART

Zboží máme skladem na centrálním skladě. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: Skladem na centrále
zobrazit dostupný počet ks
499 Kč
499 Kč
Anotace
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
Informace o sortimentu
Podnázev Tajemství surovin a receptů jižní Francie
Druh sortimentu Kniha
Autor Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová
Překladatel Dagmar Eisenmannová
Značka SLOVART
V prodeji od 12.10.2021
Rok vydání 2021
Pořadí vydání 3. vydání
Rozměry 20.5 x 24.2 x 3.6 cm
Hmotnost 1.43 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 352
ISBN 978-80-276-0334-3
EAN 9788027603343
Interní kód 0366076
Produktový manažer Jana Matějová (jana.matejova@knihcentrum.cz)