Italská kuchyně je chutná a oblíbená, ale zároveň i nenáročná na přípravu. Máte-li doma základní ingredience: olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán, můžete lehce připravit báječný pokrm. Přesvědčte se prostřednictvím snadných, a přitom nápaditých receptů, že italská kuchyně nikdy nenudí.
Termín superpotravina se stal jedním z nejpopulárnějších v moderní gastronomii. Jenže co to vlastně jsou superpotraviny? Co se například skrývá pod slovem goji? Jak se dělá pudink z chia semínek? A jak s tím vším souvisí kadeřavá kapusta?
V této kuchařce naleznete nejen 45 supernapínavých, superzdravých a superchutných receptů ze superpotravin, ale také odpovědi na všechny vaše otázky ohledně tohoto populárního trendu.
Kuchařka pro každého, kdo má na stole rád snadné zdravé jídlo a rád experimentuje v kuchyni.
Správná oslava se neobjede bez dortu, který ale nemusí být tučný, chemický nebo přeslazený. Péct lze také zdravě. Ale bude to pak chutnat? Jak se dělá raw čokoládový dort? A jak můžeme nahradit cukr, lepek nebo smetanu?
V této kuchařce naleznete nejen mnoho zdravých receptů na sladkosti, nýbrž i odpověď na všechny vaše otázky o zdravém pečení. Pro každého, kdo rád mlsá zodpovědně.