Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788073576554
Značka: Wolters Kluwer

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
550 Kč
468 Kč
550 Kč
468 Kč
Anotace
Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu.

Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery.

Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Dana Tesone
Překladatel Karel Starý
Značka Wolters Kluwer
V prodeji od 12.09.2011
Rok vydání 2011
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 15,6 x 23,5 x 2,3 cm
Hmotnost 0,60 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 400
ISBN 978-80-7357-655-4
EAN 9788073576554
Interní kód 0120445
Produktový manažer Tereza Wawreczková (tereza.wawreczkova@knihcentrum.cz)