Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
Zákaznická linka 597 490 496
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Všude
V článcích
Knihy
Kalendáře
Tipy na dárky
Hračky
Papírnictví
Mapy
Filmy
AudioCD
Ostatní
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Mapa, atlas, průvodce
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Papírenské zboží
Tipy na dárky
Další
Hračky
Papírnictví
Mapy
Filmy
AudioCD
Ostatní
Přejít do e-shopu
Zákaznická linka 775 853 732
https://www.knihy-za-babku.cz/
...
Úvod
Úvod
Knihy v angličtině
Knihy v angličtině
https://www.knihy-za-babku.cz/knihy-v-anglictine
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
https://www.knihy-za-babku.cz/popularne-naucna-pro-dospele-1
Kuchařky a nápoje
Kuchařky a nápoje
https://www.knihy-za-babku.cz/kucharky-a-napoje
Ferment
Ferment
https://www.knihy-za-babku.cz/Kniha/ferment
Ferment
Pevná bez přebalu lesklá
EAN:
9781743368688
Holly Davis
A practical guide to the ancient art of making cultured foods
Značka:
Murdoch Books
Varianta:
Kniha
691 Kč
Zboží není skladem. Po vložení do košíku a odeslání objednávky dodáme do 15 dnů.
Dostupnost:
Odesíláme do 15 dnů
zobrazit dostupný počet ks
Naše cena:
691 Kč
Naše cena:
691 Kč
Množství:
Anotace
Fermented foods may have an ancient history but they are experiencing something of a renaissance right now. Kefir, kombucha, sauerkraut, yoghurts, pickles, kimchi - they are surging in popularity because of their health benefits as well as because they are fun projects for cooks who want to make things from scratch or preserve the bounty. Most commercially produced fermented foods in supermarkets have been pasteurised, killing off healthy bacteria in the process. But it s easy to incorporate some homemade fermented foods in your lifestyle, if you know how.Holly Davis has been making fermented foods since she was a teenager, using her mother s linen cupboard or any spare bench around the home to produce delicious pickles, cheeses and drinks. She s a wholefood chef, teacher and original cofounder of Iku chain of macrobiotic cafes. Holly has been practising and teaching the making of fermented foods for decades and delights in the fact that she is still learning - it s an art as much as it is a science.
Informace o sortimentu
Podnázev
A practical guide to the ancient art of making cultured foods
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Holly Davis
Značka
Murdoch Books
V prodeji od
12.10.2020
Rok vydání
2017
Pořadí vydání
1. vydání
Rozměry
19.3 x 25.4 x 3.0 cm
Hmotnost
1.10 kg
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran
272
ISBN
1743368682
EAN
9781743368688
Interní kód
0256837
Produktový manažer
Jana Knopová (jana.knopova@knihcentrum.cz)
recenze
Buďte první, kdo ohodnotí zboží.