Kouzlo fermentace s plísní koji

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788027113422
Značka: Alferia

Zboží máme skladem na centrálním skladě. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: Skladem na centrále
zobrazit dostupný počet ks
599 Kč
599 Kč
Anotace

Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili za svou národní plíseň. Je to pochopitelné. Nebýt koji, nebylo by ani miso, ani saké. Šéfkuchaři Jeremy Umansky a Rich Shih v Kouzlu fermentace s plísní koji nabízejí ucelený pohled na tradiční způsoby využití koji i přehled moderních receptů z celého světa. Naučí vás, jak pomocí této ušlechtilé plísně urychlit zrání uzenin, sýrů a dalších fermentovaných potravin. Koji posune vaše pokusy s kvašením na úplně jinou úroveň a otevře vám novou dimenzi fascinujících chutí a vůní.

V Kouzlu fermentace s plísní koji najdete:

  • Předmluvu autora bestsellerů o kvašení Sandora Katze (Umění fermentace).
  • Nejmodernější techniky pěstování koji a metody, díky kterým si s jeho pomocí upravíte nespočet různých potravin.
  • Informace o vybavení a přípravě kuchyně pro práci s koji.
  • Více než 35 receptů na omáčky, pasty, kvašené dobroty a alkohol, mezi nimiž vynikají například koji popcorn, pečená miso dýně, korejské makgeolli či žitný chléb s amazake.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Rich Shih, Jeremy Umansky
Značka Alferia
V prodeji od 04.10.2023
Rok vydání 2023
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 17.2 x 24.4 x 2.4 cm
Hmotnost 0.66 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 352
ISBN 978-80-271-1342-2
EAN 9788027113422
Interní kód 0430194
Produktový manažer Martina Křístková (martina.kristkova@knihcentrum.cz)