Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
Zákaznická linka 597 490 496
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Všude
V článcích
Knihy
Kalendáře
Tipy na dárky
Hračky
Papírnictví
Mapy
Filmy
AudioCD
Ostatní
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Mapa, atlas, průvodce
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Papírenské zboží
Tipy na dárky
Další
Hračky
Papírnictví
Mapy
Filmy
AudioCD
Ostatní
Přejít do e-shopu
Zákaznická linka 775 853 732
https://www.knihy-za-babku.cz/
...
Úvod
Úvod
Učebnice, odborná literatura
Učebnice, odborná literatura
https://www.knihy-za-babku.cz/ucebnice-odborna-literatura
Středoškolská výuka
Středoškolská výuka
https://www.knihy-za-babku.cz/stredoskolska-vyuka
Technologie přípravy pokrmů 1
Technologie přípravy pokrmů 1
https://www.knihy-za-babku.cz/Kniha/technologie-pripravy-pokrmu-1
Technologie přípravy pokrmů 1
Série:
Učebnice
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:
9788071689126
Hana Sedláčková
,
Pavel Otoupal
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Značka:
FORTUNA
Varianta:
Kniha
190 Kč
Zboží máme skladem na centrálním skladě. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.
Dostupnost:
Skladem na centrále
zobrazit dostupný počet ks
Naše cena:
190 Kč
Naše cena:
190 Kč
Množství:
Anotace
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Informace o sortimentu
Podnázev
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Pavel Otoupal, Hana Sedláčková
Značka
FORTUNA
V prodeji od
01.07.2005
Rok vydání
2004
Pořadí vydání
3. vydání
Rozměry
20.8 x 22.4 x 0.8 cm
Hmotnost
0.26 kg
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran
88
Edice
Učebnice
Poslední dotisk
10/2024
ISBN
80-7168-912-2
EAN
9788071689126
Interní kód
0056373
Produktový manažer
Věra Klíšová (vera.klisova@kzb.cz)
recenze
Buďte první, kdo ohodnotí zboží.