Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
Zákaznická linka 597 490 496
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Všude
V článcích
Knihy
Kalendáře
Tipy na dárky
Hračky
Papírnictví
Mapy
Filmy
AudioCD
Ostatní
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Mapa, atlas, průvodce
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Papírenské zboží
Tipy na dárky
Další
Hračky
Papírnictví
Mapy
Filmy
AudioCD
Ostatní
Přejít do e-shopu
Zákaznická linka 775 853 732
https://www.knihy-za-babku.cz/
...
Úvod
Úvod
Učebnice, odborná literatura
Učebnice, odborná literatura
https://www.knihy-za-babku.cz/ucebnice-odborna-literatura
Hospodářství, technické vědy
Hospodářství, technické vědy
https://www.knihy-za-babku.cz/hospodarstvi-technicke-vedy
Nové receptúry a technológia pokrmov
Nové receptúry a technológia pokrmov
https://www.knihy-za-babku.cz/nove-receptury-a-technologia-pokrmov-2
.
Nové receptúry a technológia pokrmov
Pevná bez přebalu lesklá
EAN:
9788089350445
Konrád Kendík
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Značka:
Nová práca
Varianta:
Kniha
1648 Kč
Zboží máme skladem na centrálním skladě. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.
Dostupnost:
Skladem na centrále
zobrazit dostupný počet ks
Naše cena:
1648 Kč
Naše cena:
1648 Kč
Množství:
Anotace
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Informace o sortimentu
Podnázev
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Název v originále
Nové receptúry a technológia pokrmov
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Konrád Kendík
Značka
Nová práca
V prodeji od
23.09.2013
Rok vydání
2012
Pořadí vydání
3. vydání
Rozměry
22.0 x 30.5 x 5.0 cm
Hmotnost
2.49 kg
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran
1270
Poslední dotisk
03/2019
ISBN
978-80-89350-44-5
EAN
9788089350445
Interní kód
0144900
Produktový manažer
Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.cz)
recenze
Buďte první, kdo ohodnotí zboží.