Provence Škola provensálské kuchyně

Pevná s přebalem lesklá
EAN:9788073918187
Tajemství surovin a receptů jižní Francie
Značka: SLOVART

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
499 Kč
499 Kč
Anotace

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně.

Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.

Informace o sortimentu
Podnázev Tajemství surovin a receptů jižní Francie
Druh sortimentu Kniha
Autor Giu Gedda, Marie-Pierre Moineová
Značka SLOVART
V prodeji od 16.10.2013
Rok vydání 2013
Pořadí vydání 2. vydání
Rozměry 20.5 x 24.5 x 3.7 cm
Hmotnost 1.50 kg
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Počet stran 352
ISBN 978-80-7391-818-7
EAN 9788073918187
Interní kód 0155367
Produktový manažer Jana Matějová (jana.matejova@knihcentrum.cz)