Anotace
Kuchařka plná receptů na výborné moučníky, kterou napsala víceprezidentka Asociace kuchařů a cukrářů ČR Pavlína Berzsiová, obsahuje školu pečení pro základní těsta (kynuté, listové, křehké, piškotové atd.), takže si s nimi poradí i začátečníci. Nové zkušenosti si pak mohou vyzkoušet na množství receptů, inspirativních pro všechny milovníky sladkého. Vždyť kdo by si nechtěl sám upéct třeba laskonku nebo větrník lepší než z cukrárny? Pak následují tematické kapitoly, jež vás provedou například zapomenutými staročeskými specialitami či zajímavými recepty z cest po světě, představí vám rodinné cukrářské klenoty autorky nebo recepty, které ráda dělá na Vánoce a Velikonoce, oblíbené recepty z ovoce, pomohou vám připravit domácí zmrzlinu, sladký dárek pro oslavence i třeba luxusní nedělní snídani. Sliny se vám budou sbíhat, už když si ve Velké domácí cukrářce budete jenom listovat a prohlížet fotografie.